11. kesäkuuta 2012

Kesäkirppistelyä

Tänään tehtiin tyttöjen kanssa kirppiskierros muutamilla Joensuun kirppareilla. Kohteina oli Fida, Uusiotori, Valintakirppis ja Kontti. Tein pari ihan mukavaa löydöstä :)
Fidasta löytyi täydellisen kokoiset Cheap Mondayn farkut! Pistän kyllä kyseiset farkut palasiksi ja teen niistä shortsit kunhan ehdin :)


Farkut: Fida, 4,5e
Uusiotorilta nappasin mukaan valkoisen ohuehkon paidan, jota myös varmaan tuunailen tässä lähiaikoina :) Löysin myös ihanan mustan palanahkalaukun, tosin en tiedä nahkan aitoudesta, mutta oon silti tyytyväinen! Olin ettinyt tuontapaista laukkua jo jonkun aikaa. Laukulla oli hintaa vain 2 euroa!
Paita: Uusiotori, 1e
Viime yönä miulle tuli vaan yhtäkkiä päähänpisto tuunata miun vaaleanpunaset Converset. Toteutin ideani pistämällä kenkiin vähän hopeita niittejä. Omasta mielestäni tuli aika kivan näköset :)


Ironista kyllä tänään oli tosi hyvä ilma, kuten lauantainakin, ja eilen kun olin torikirppiksellä tietenkin satoi kaatamalla vettä! Kirjaimellisesti kaatamalla.. Sekä omat ja myytävät vaatteet oli ihan märkiä, mutta sain kuitenkin myytyä melkein kaiken. Sateesta huolimatta oli ihan mukavaa olla myymässä ja aion kyllä mennä toistekkin, mutta varmistan ensi kerralla että myyntipäivänä ei sataisi :D En kerinnyt itse kierrellä, mikä hieman harmitti. Myyjiä ei kyllä  myöskään ollut kauheasti varmaankin juuri sään vuoksi. Odotan kuitenkin innolla kesän muita torikirppispäiviä niin pääsee itsekkin tekemään löytöjä :)


-elina

2 kommenttia:

  1. ootko käyny koskaa karjalan avun kirppiksellä ? se näyttää siltä et sieltä ei löydy mitää. mut kannattaa käydä penkomassa, paljon mm. h&m sample kappaleita ja muutenki uusia vaatteita (yleesä samaa useempi kappale)ja halvalla !!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä oon käyny muutaman kerran ja oon huomannu saman! En vaan ole löytäny mitään itelle mieleistä tähän mennessä :)

    VastaaPoista