10. heinäkuuta 2012

Sweet dessert

Oli mukavaa nähdä taas Almaa pitkästä aikaa ja käytiin Houkutuksessa kahvilla. Siellä oli ihan vastustamattoman ihania cupcakeja niin olihan se sitten pakko ottaa sellainen:) Käytiin myös kiertämässä pari kirpparia ja löysin pari kivaa juttua! Näin kesällä on tullut kyllä herkuteltua vähän turhan paljon.. Kummiskin söin vielä kotona kesän ensimmäiset mansikat (!!) kermavaahdon kanssa ja voi että maistui hyvältä melkein vuoden jälkeen!

♥♥♥


The Killersien levy löytyi kirpparilta uudenveroisena 3 eurolla!

Vest: Valintakirppis, 1e

Olin tosi ilonen kun löysin Sam's Town levyn valinnalta niin halvalla ja niin hyvässä kunnossa! Levyssä ei oo melkein naarmun naarmua. The Killers on nyt yltänyt ihan miun top 3 bändeihin joten todella haluaisin kaikki levyt. Hyvä lisäys miun muutaman kymmenen levyn kokoelmaan, joka tulee kyllä vielä kasvamaan. En jotenkin vaan oikein perusta itunesista ja muutenkaan netistä musiikin lataamisesta olipa kyse laittomasta tai laillisesta lataamisesta. Saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta parasta on saada kuunnella musiikkia perinteisestä levysoittimesta ja laulaa mukana lyriikkavihkonen kädessä :D Saatta The killersien eka levy kohta lähteä netistä tilaukseen..

Huomenna ja torstaina oon sitten Kerubissa töissä ilosaarirokin vapaaehtoishommissa. Siellä siis myyn lippuja ja vaihdan rannekkeita Jasun kanssa joten sinne siis jos kenellä on rannekkeita vaihtamatta niin ei tarvii perjantaina jonottaa rannekkeenvaihtokoppeihin! Edelleen toivo elää viikonlopun hyvästä säästä eli crossed fingers&thumbs up..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti