27. lokakuuta 2012

Raskaat huvit

Heippa pitkästä aikaa! Pahoittelen taas etten oo ehtinyt/jaksanut kauheesti postailla, mutta en mie oo miun blogii unohtanu :-) Nyt ei vaan oo ollut kauheesti kirjoteltavaa. Viime päivät on menny pääasiassa opiskellessa ja kavereitten kanssa hengailussa. Huomenna tulee ruokapostaus sen voin luvata!

Opiskelun vastapainoks on hyvä pitää välillä vähän hauskaa ja eilen oltiinkin oppilaskunnan hallituksen kanssa mökkeilemässä ja ryhmäytymässä. Oli hauska ilta, mutta hauskanpitokin vaatii välillä veronsa ja aamulla väsymys kyllä painoi ihan kunnolla. Kotiin tullessa pääs sitten suihkuun ja on ehkä paras tunne ikinä kun pääsee lämpimään suihkuun ulkoa tullessa ja vähän palellessa. Oli muutenkin vähän inhottava olo kun ei siellä korvessa tietenkää suihkua ollut. Kummiskin nää on kyllä yleisesti huippuja nää hallituksen reissut ja kyllä ne ihmiset tekee sen! Kiitos vielä kaikille mukana olleille :-)

Elämä rullailee ja mie rullailen mukana. Yritän kirjotellä ja kuvailla enemmän tänne nyt tulevina viikkoina! Mukavaa viikonloppua teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti