31. lokakuuta 2012

Tylliä

Hejssan ihanat! Tänään saapui miun tanssimekon tyllialushame :3 Ihana runsas ja puffi tuo onkin! Nyt (toivottavasti) en kompastu tanssilattialla pyörähdellessä mekon helmaan! Alushameetkin on ihan kauheen kalliita Suomessa normaalisti 60 e ylöspäin, mutta tilasin tuonkin Kiinasta (ebayn kautta), joten hinnaks tuli postikulujen kanssa vain noin 17 euroa! Näistä tansseista ei tulekkaan niin kalliit kun olin pelännyt :-) Toiseen aiheeseen! Tänään oli aamulla satanut ihan kunnon lumikerrokset kaduille ja tuli vähän yllätyksenä kun astuin ovesta ulos ja lumi ylettyikin nilkkaan asti. Onneks olin varustautunu maihareilla niin ei sukat kastunu ja varpaat jäätynyt. Sinäänsä on ihan kivaa että lumet tuli, koska en tykkää harmaudesta yhtään ja valkonen edes vähän piristää ankeeta syksyä ja talvea. En muista oonko aikasemmin maininnut, mutta en erityisesti pidä talvesta koska pimee ja kylmyys masentaa ja pistää alakuloseks. Myöskin oon aina kylmissäni. Tänä talvena aion kuitenkin yrittää nauttii niistä asioista, mistä voin kuten kynttilöistä pimeinä iltoina. Jouluvaloista, teestä, villasukista, elokuvista villttiin kääriytyneenä, joulutorttujen leipomisesta (ja syömisestä!!), joulun ihanasta tunnelmasta jnejne. Nyt kun rupeen listaamaan asioita nii talvessa onkin aika paljon hyviä puolia :-D

Käytiin tänään Nellan kanssa houkutuksessa kahvittelemassa ja oli ihanaa pitkästä aikaa jutella! (terkkuja Nellalle!) Join siellä ihanaa maustettuu intialaista chai teetä ja sitä pitää kyllä hankkia omaanki teevarastoon talveksi. (Ja joo oon huomannu miten paljon puhun teestä xD) Huomenna nään Miljaa ja suunnitelmana vähän kuvailla jos ei oo liian hämärää ja sitten mennä uimaan. Kivaa päästä taas saunomaan myös. Perjantaina on taas miun ja isin sushipaja. Kun ei Joensuusta saa sushia mistään ravintolasta niin pitääpäs itse tehtailla. Kyllä isin kanssa tehtynä maistuu aivan yhtä maukkaalta ellei jopa paremmalta :-)

Tänään olisin ollut taas laulutunnilla ellei pieni flunssa ois nyt pesiytyny miun kehoon ja pistäny kurkkua kipeeks. Ääni on myös sen johdosta vähän paineessa niin pitää yrittää antaa sen levätä. Yritykseks se kyllä usein jääkin kun en malta olla laulamatta.. Anyways sain viettää vapaamman illan ja oon lukenut Perillinen- sarjan vikaa kirjaa jonka nimi on myös yllätys yllätys perillinen. Villasukatkin jalassa on miulla välillä kylmä mutta onneks sain uuden paksun täkin ja voin kaivautua peiton alle piiloon kylmää maailmaa :3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti