3. lokakuuta 2012

Vanhojentanssimekko!

Se tuli vihdoin! Miun mekko roikkuu nyt tuossa kaapin eessä henkarissa. Oon periaatteessa ihan tyytyväinen siihen. Värin kuvittelin vähän tummemmaks ja ehkä hitusen juhlavammaksi nuo kirjailut, mutta ei piä nyt pikkuasioista valittaa :-) Malli ja koko on kuitenki oikee ja sepä se varmasti tärkeintä. Vaikka lupailin aikasemmin kuvaa nii en taida sittenkään paljastaa kaikkea vielä tässä vaiheessa. Tässä kummiskin pieni sneek peek :)

edit: Joo ja tosiaan tilasin mekon Jen Jen Housesta ja suosittelen lämpimästi! Miulle monet kertoili kaikenlaisia tarinoita netti tilaamisesta, mutta miulla kyllä kauppa sujui ihan niinku pitikin :-)

edit2: Tykkään mekosta kokoajan enemmän ja enemmän! Toivottavasti en käytä sitä puhki ennen tansseja :-D Nyt pitäis tyllialushame hommata jostain. Vannehametta en haluu kun se ei vaan sopis ton mekon kanssa. Tilaan varmaan senkin netistä ellen saa joltain lainattua. (Jos kenellä on semmonen nii contact me!) Kenkien metsästys on kokoajan käynnissä!
4 kommenttia:

 1. tosi kiva väri tossa mekossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :-) sitä vaa mietin et aika monella saattaa olla saman sävynen :/

   Poista
 2. mistä hankit mekkosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jen Jen Housesta ja oli kyllä hyvä palvelu eikä käyny mitään kauheeta niinku minnuu nettitilaamisesta peloteltiin :-)

   Poista