4. joulukuuta 2012

Siperiassa on pirun paljon lunta

Tällä hetkellä miusta tuntuu kun oltais oikeesti siperiassa. Kouluun kävellessä silmät valu vettä kun tuuli ja lumi piiskas naamaa, oli kylmä, lunta oli joka paikassa, hiukset oli ihan märkänä ja lopulta kun pääsin koululle olin ihan räjähtäneen näkönen. Tää kaikki kuitenkin kuuluu tähän talveen ja pitää vaan kestää nii pystyy sitten kesästä nauttimaan vielä enemmän :-) Koeviikko oli ja meni, tosin kokeet ei ehkä menny ihan niin mahtavasti kuin ne ois voinu, mutta ovatpahan ohi. Tää jakso onkin ihan siedettävä, koska vaihdoin vähän kursseja, joten nyt miulla on niitä vaan kuusi, joista yks on wanhat. Itse tanssipäiväänkin on vaan reilu 2 kuukautta ja kenkiä en oo vieläkään löytänyt. Apuvaa! Ja niille jotka sanoo, että kaks kuukautta on hirmu pitkä aika niin ei se oo! Noh pitää vaan yrittää metsästää ne jostain kolosta :-D Toinen hankittava juttu ois mekon väriin sopiva punanen matta huulipuna ja rajauskynä.

Viime viikolla kävin siis äidin kanssa Matkuksessa eli Kuopion uudessa ostarissa. Oon tyytyväinen miun muutamaan ostokseen. Laitan kuvaa myöhemmin. (pimeys haittaa miun kuvaamista aika paljon..) Mustat tekonahkanilkkurit kevääks, murretun punaiset Dr.Denim farkut (♥), ihana arki/juhlamekko ja hopea glitter kynsilakka. Lisäks ostin ikeasta jotain söpöjä joulujuttuja. Matkus oli miusta hyvä ostari ja siellä oli tosi kattava kauppavalikoima. Sinne kyllä aion uudestaankin mennä!

Viikonloppuna vietettiin taas porukalla pikkujouluja ja herranjestas millanen kasa jouluherkkuja leivottiin! En oo ikinä tehny kerralla nii isoo määrää kaikkee mässyä :-D Varmaan kuusi tai enemmänki pellillistä pipareita, iso kasa kaikenlaisia pullia ja paljon joulutorttuja! Ei ainakaan nälkä jäänyt.

Koulua on jäljellä enää 11 päivää ennen joululomaa! Mitä ihmettä :-O Toisaalta ootan joulua kovasti, mutta toisaalta en haluis tän mahtavan vuoden olevan sitten sen jälkeen ohi. Odotan siis joulua melko ristiriitaisin tuntein. Tulevaisuus on yhtäaikaa tosi pelottava ja tosi jännittävä. Haluaisin just tällä hetkellä vaan pysäyttää ajan ja hengittää rauhassa muutaman päivän. Kokoajan on aika kiire kun oon tunkenut kalenterin ihan täyteen ja tuntuu et nyt se elämä on tässä ja jos en nyt elä niin en ehdi enää myöhemmin. Miusta on tavallaan kamalaa kasvaa isoksi ja en haluais vielä luopua nuoruuden huolettomasta elämästä. Ihan absurdia ajatella että vajaan 8 kuukauden kuluttua oon jo täysi-ikäinen. Ja tosiaan en edelleenkään tiiä mitähän ihmettä tekisin miun elämällä :-D

Joulukuu on ihan täynnä kaikenlaista aktiviteettia ja oon tosi kiireinen ihan jouluaattoon asti. Yritän kuitenkin päivitellä tänne aina kun tulee jotain kerrottavaa tai jos jossain välissä saisin jopa kuvailtua jotakin! Mut hauskaa joulunodotusta kaikille teille rakkaat lukijat :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti