9. helmikuuta 2013

this is what makes us girls

Vaikka lupasin itelleni, etten osta mitään aleista enää ja muutenkin oon säästökuurilla, toisin kävi. Nyt Elina itsekuria! Anyawys esittelen teille pari löytöä, joita oon tässä tehnyt. Kävin myös täydentämässä pienet puutteet miun meikkipussissa vanhojen tansseja varten.


M.A.C satin lipstick 'MAC red'
Helsingissä viikko sitten käydessä piipahdin Stockmannin kosmetiikkaosaston MACin pisteellä. Myyjän avustuksella valitsin MACin klassikkosävyn 'MAC red' tansseihin. Testailin tätä viime viikolla ja oon kyllä super happy! Hyvä koostumus ja väri. 20e on kyllä miun budjetille vähän kallis huulipuna, mutta halusin nyt kerrankin ostaa hyvän ja laadukkaan punan.

Loréal Paris Perfect slim super liner - No.7 Precision lip liner - Malu wilz blush


Tuon ihanan pienen vintage-kameralaukun löysin Joensuun jättikirppikseltä vaan kahdella eurolla! Aivan täydellinen ja söpö kameran kuljettamiseen. Kesällä varsinkin on kiva kun ei tarvii rumaa isoa laukkua raahata kameran takia vaan voin ottaa tän mukaan ja se toimii samalla asusteena :-)

Ensviikko tulee olemaan tosi kiireinen ja varmasti myös stressaava, mutta myös tän talven kohokohta. Keskiviikkona potkukonva, torstaina penkkarit + ystävänpäivä ja perjantaina ne miun hehkuttamat vanhojen tanssit! Kaikki on nyt niitä varten valmista. Sain mekon lyhennytyksestä ja kokeilin pari päivää sitten koko lookin valmiiks (hiuksia lukuunottamatta). Oon muuttanut miun hiussuunnitelmia ja koruja, mutta miusta tuntuu et nyt kaikesta tulee täydellistä! Tiistaina saan vielä ranskalaisen lakkauksen kynsiin sitä tärkeetä päivää varten.

Tänään on muuten kiinalainen uusivuosi, joka on vuoden tärkein ja suurin juhla Kiinassa. Sitä juhlitaan ruoan, lahjojen, perheen kanssa ajan viettämisen ja ilotulitusten kera. Kuulostaako tutulta? No se onkin kuin joulun  vastike siellä. Toki joulua juhlitaan ainakin kaupallisesti, mutta uusivuosi on paljon isompi juttu. Tänä vuonna alkaa Käärmeen vuosi. Miekin lähen illemmalla isän luo juhlistamaan tätä päivää :-)
Toivottavasti kaikilla on mukava viikonloppu! 

1 kommentti:

  1. Onpa sulla mukavan oloinen blogi! Todella mielenkiintoisia ja hillittyjä kuvia :) ja raikas mutta syvänolonen teksti!

    haluaisitko seurata toisiamme? :)

    mulberrymillennium.blogspot.fi

    VastaaPoista