4. maaliskuuta 2013

spring break

Heippati rallaa! Vihdoin nyt koitti se ihana hiihtoloma! Kaikkea kivaa on suunnitteilla täks viikoks, mutta ennen kaikkea saan nukkua tarpeeksi. Tänään mie oon käyttänyt miun koko päivän lipaston tyhjentämiseen. Miulla on nimittäin semmonen kiva pieni sisustusprojekti nyt vireillä :-) Tuossa odottaa nyt kaks isoa mustaa roskasäkkiä täynnä kaikkea krääsää ja tilpehööriä, mitä on kertynyt näiden 17 vuoden aikana vähän turhankin paljon. Oon siivonnut tuon lipaston about 2 kertaa miun elämässä, joten.. öhöm :-D Nyt on pakko vaan heittää kaikki turha rohkeesti pois. Mitäpä mie enää niillä teen kun en oo koskenut joihinkin tavaroihin yli 5 vuoteen. Noniin siis miun ideana on siis saaha tuo iso massiivinen lipasto pois ja tilalle hommata joku simppeli vaaterekki, johon saan ripustettuu miun mekkoja ja muuta kätevästi käden ulottuville ja huonetta koristamaan, kuten alla olevassa kuvassa. (kuva ikean sivuilta) Samalla saan paikan miun joka paikasta pursuville kengille kun ne tahtoo nyt vähän pyöriä nurkissa kesää odotellessa.

Miulla on paljon muutakin, mitä muuttasin miun huoneessa, kuten tapetit, mutta turha enää tässä vaiheessa ruveta kauheeta remppaa tekemään kun en kuitenkaan asu tässä enää montaa vuotta. Uusia tyynyjä, ehkä verhot ja ison taulun mie vielä tänne haluisin kuitenkin hankkia. 

Muilla elämänalueilla miulla menee ihan kohtuullisesti. Tässä on nyt ollut viimeset pari viikkoa vähän semmonen ailahtelevainen mieliala. Mie en tiiä onko se väsymys vai stressi vai mikä, mutta en oo oikein osannut elää miun "nauti hetkestä"-periaattella. Oon myös toisaalta taas kriiseillyt siitä mihin sitä jatkais sitten lukion jälkeen. Mie kyllä tiiän, että miulla on vielä vuosi aikaa miettiä, mutta jotenki lukion jälkeinen aika on tosi ahistava ajatus koska haluisin jokun kunnollisen päämäärän mihin tähdätä sitten. Sanotaanko oikeestaan, että miulla on vähän semmonen itsensä löytämis prosessi meneillään. Pitää nyt vaan yrittää tähdätä siihen positiiviseen ajatteluun. 

Viikonloppu oli loistava. Lauantaina vietettiin kavereiden kanssa iltaa ja sunnuntaina katoin miun lempparisarjoja ja kävin joogassa. Yritän nyt ihan tosissani motivoida itteeni liikkumaan edes vähän enemmän. (Tuota oon kyllä yrittäny viimeset 10 vuotta.. :-D) Tietokone vaan vetää minuu liikaa puoleensa.

Anyways miun lomasuunnitelmiin kuuluu siis nukkumista, leffoja, kavereita, mahdollinen Kuopioreissu, kokkaamista, kirpparikierros ja opiskelemista. Siinäpä sitä tekemistä viikoks. Tää loma menee takuulla liian nopeesti, mutta en rupee nyt murehtimaan turhia. Hauskaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti