3. toukokuuta 2013

risteilynjälkeistä elämää

Alle kuukausi kesälomaan! Nyt alkaa jo fiilikset nousemaan ihan tosissaan! Miun vappu sujui ihan rauhallisissa merkeissä kavereiden kanssa hyörien ja kotona rentoutuen. Ei ollut kauhean erikoinen vappu tänä vuonna, mutta kyllä mie simaa ja munkkeja ihan tarpeeks mässytin :-D Nyt on hirveesti kuulumisia kerrottavana nimittäin viikko sitten oli se meidän kakkosten risteily. 30. kertaa järjestettävä meidän lukion oma opintomatka Tukholmaan alkoi kello 6 aamulla kun ahtauduttiin neljään bussiin. Matkasta tuli aika raskas, koska laskeskelin, että nukuin alle 15 tuntia kolmen vuorokauden aikana yhteensä. Nyt on univajeet alkanut muutenkin iskemään ja painamaan takaraivossa. Laivamatkat sujui ihan mukavasti ja silja linen irlantiteeman mukaisesti siellä oli esiintyjiä Irlannista tai oikeastaan Englannista. Täytyy myöntää, että kyseiset esitykset oli kyllä miun reissun kohokohtia. Jotenkin rakastuin siihen iloisuuteen, musiikkiin ja taitaviin tanssiesityksiin. Tukholman shoppailusaalis jäi miulla tosi köyhäksi yllättävää kyllä. Urban outfitters ja Topshop pisti miun pään ihan sekasin. Olin ihan kirjaimellisesti vaan niin hämmentynyt siellä kierrellessä, etten osannut oikein mitään haluta.. tai halusin oikeastaan kaiken. Ostin sitten yhden mekon Urban outfitteristä ja vaikka oon tosi tyytyväinen, melkein sydämeen pisti kun mie semmosen määrän rahaa siitä maksoin. Kuvia myöhemmin! Paluumatka sujui monen osalta vähän railakkaammissa merkeissä. Mie otin vähän rauhallisemmin ja löysin lopulta oikein mukavaa juttuseuraa loppuillaksi. Perjantaina saavuttiin takasin Suomeen ja mukava monen tunnin bussimatka odotti.. hyvin siitä onneks selvittiin varsinkin kun nukuin suurimman osan matkasta.

Ihan muihin asioihin! Ebaystä tuli tällä viikolla pussillinen niittejä eli DIY juttuja on luvassa tässä joku päivä kunhan kouluhommilta ehdin. Huomenna reissataan taas Kuopioon, mikä on ihan kivaa vaihtelua tähän koulun arkeen tosin tässä on ollut nyt hirveesti kaikkea erikoista, joten en ehkä oikein voi sanoa noin :-D Oon pohdiskellut tässä lähipäivinä ihan tosissani tulevaisuutta ja tällä hetkellä aion suunnata ulkomaille ja hakea opiskelemaan jotain musiikkiin liittyvää. Oon myös miettinyt hakevani ensikesäksi au-pairiksi Englantiin. Syksyllä aion keskittyä kirjotuksiin eli kouluun (IIK!), musiikkiin ja mahdollisimman terveelliseen ja säännölliseen elämään. Mie luulen, että se tulee olemaan tän kesän jälkeen tarpeen. Tulee nimittäin olemaan toiminnantäyteinen kesä!

Tämmöstä siis miun elämään. Tukholman matkalta tulossa myöhemmin kuvapläjäys kunhan saan metsästettyä ne kuvat muiden kameroista! Lihakset on tällä hetkellä hiiirmu kipeät eilisestä body pump treenistä, mutta tehoaapi ainakin! c ya soon!

ps. Lookbookkiin on pistäny asukuvia vähän tehokkaammin kuin tänne joten tuosta sivupalkista pääsee sinne kurkkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti