22. maaliskuuta 2014

You'll always find what you're looking for

Hei kaikki ihanaiset! Kevät on täällä! Aurinko saa miut hymyilemään. Tän illan suunnitelmana on rentoutua. Wau sitä ei ookkaan päässy pitkään aikaan kunnolla tekemään. Aattelin myös tehä keväälle uuen bucket listin. Miusta on ihana miettii kaikkii asioita, mitä haluisin tehä ja kokea. Sitten kun ne kirjottaa paperille nii ne ei jää unohuksiin.


Vaikka oon hankkinut pääasiassa mustia ja harmaita vaatteita jo hyvän aikaa.. Tää valo saa miut aina innostumaan vaaleemmista ja kirkkaistakin väreistä. Kaivoin meikkipussin pohjalta miun oranssin huulipunan. Haluun lisää erikoisempia huulipunia!


Ostin Twinningsin Mango&Strawberry infusion teetä :-) (Joka ei siis käytännössä oo teetä..) Tähän liittyy semmonen tarina, että viimeks Lontoossa ollessani oltiin Emmin kanssa kylmissämme ja uupuneita pitkästä päivästä kaupungilla. Myö päädyttiin sitten Natural History museumiin kahvittelemaan ja siellä mie join tätä samaa teetä. Tää maku tuo ihania muistoja mieleen ♥


Miun elämä on nyt vähän semmosessa murrosvaiheessa. Ens syksynä miun arki tulee muuttumaan enemmän ja isommin kun koskaan aikasemmin. Kyllähän se on ihan hirmu pelottavaa, mutta miun innostus on kyllä niin paljon suurempaa! Mie uskon et tää muutos on just sitä mitä mie tarviin ja se on ehdottomasti sitä, mitä mie haluun!

Seuratkaa unelmianne ihmiset :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti