1. toukokuuta 2014

Beyond excited

Heipsan ja hauskaa vappua!
Miulla on ollut jo jonkin aikaa sellanen fiilis, että tää vuos tulee olemaan ihan super mahtava. Tässä on nyt tulossa niin monta mahtavaa juttua, että en ees tiiä mitä odotan eniten. Pitää melkei vähä yrittää hillitä itteensä ku en taho pysyy oikei paikallani innostuksesta.. :-D Mie aattelin koota tähän tämmösen pienimuotosen kalenterin tän vuoden tulevista tapahtumista/matkoista/asioista, joita ootan. hihiii

strasbourg

Tasan viikon päästä myö ollaan matkalla Strasbourgiin! Tää on viimesii lukiojuttuja, joissa oon mukana. Lähetään siis 24 hengen porukalla Euroscola tapaamiseen, jossa kaikista 28 EU maasta tulee ryhmä tutustumaan Euroopan parlamenttiin. Käytännössä kaikki me ollaan europarlamentikkoja päivän ajan. Miusta tää on tosi hieno tilaisuus ja mahtavaa tavata uusia ihmisiä ympäri Eurooppaa! En oo myöskään koskaan käynyt keskieuroopassa, joten uus kokemus myös siinä mielessä. Yay!

hki

Jeps taas oon Hesaan päin menossa, mutta tällä kertaa en ihan pelkästään huvimielessä. Miun pitää käydä tekemässä kansainvälinen IELTS kielitesti yliopistoo varten ja samalla meen kyläilemään Suvin uuteen kämppään! Ite kielitestissä ei mee ku se muutama tunti, mutta aattelin hyödyntää tilaisuuden hengata taas etelässä vähä pidempään! :-)

ylppärit

Voihan vitsit. Sitten ku tää päivä koittaa nii voi kyllä olla niin onnellinen. Kahdentoista vuoden koulurupeama saa aika mahtavan päätöksen ku saa painaa valkolakin päähän. (Okei ketä mä huijaan suoraan kouluunhan sitä ollaan taas menossa) Juhlavalmistelut on jo vauhdissa, mutta ootan kyllä eniten niitä tarjoiluja... hahaha

ruissi

Lippuja ei oo vielä hankittu, mutta Ruissi on tänä vuonna must! Ollaan suunniteltu tyttöjen kanssa oikein kunnon festarireissuu telttoineen kaikkineen ja en voi valittaa artistitarjonnasta!!

rokki

Meijän oman pikkukaupungin festari yllätti taas positiivisesti. Coachellassaki isolla lavalla keikkaa vetänyt HAIM on tulossa tänne metsän keskelle! Ihan sika siistiä!! Oon menossa taas tekemään vapaaehtoistyötä rannekeduunin merkeissä, joten sisäänpääsy on sillä selvä :-) wohoo

LONDON

Heti rokin jälkeen mie hyppään sitten lentokoneeseen, joka suuntaa Lontooseen! Tasan vuos siitä kun kävin ekan kerran tuossa ihanassa kaupungissa.. Saan tänä vuonna asua siellä reilun kuukauden verran! Jos ette oo aikasemmasta postauksesta lukenut niin sain aupair paikan tosiaan Lontoosta ja tulen siellä sitten hengaamaan host-tyttöjen kanssa tuon ajanjakson verran. Dear London, here I come again!

Scotland

Kaiken edellämainitun kruunaa miun tähänastisen elämän suurin mullistus. Muutto Skotlantiin. Tuo 15.9 on iteasiassa se päivä kun yliopistojutut alkaa ja oon suunnitellu muuttavani jo varmaan edellisesllä viikolla. Mie en voi sanoin kuvailla kuinka super hyper innoissani ja onnellinen mie oon tästä. Oman elämän aloittaminen ja oman polun lyötäminen tulevaisuuteen on semmonen asia, mitä odotan kaikesta eniten. Isä sanoi tuossa pari päivää sitten tosi ihanat sanat miun lähtöön liittyen:
"Olen iloinen, että lähdet Skotlantiin. En siksi, että muutat kauas, vaan siksi koska liikut elämässä eteenpäin" ♥

6 kommenttia:

 1. Oi sulla on ihana blogi ! Mihinpäin Skotlantia oot muuttamassa? Mulla alkaa syksyllä vaihto Glasgowssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :-) Ayr nimiseen kaupunkiin, joka on iteasiassa ihan puolen tunnin junamatkan päässä Glasgowsta! :)) Siistiä!

   Poista
  2. Ei mitään! Ajjaa, kuulostaa kivalta! Toivottavasti törmäillään vielä joskus Skotlannissa! :)

   Poista
  3. Törmäillään ihmeessä! :-) Mihin oppilaitokseen oot menossa vaihtoon muuten?

   Poista
  4. Oisko jossain helpompi puhua, mut voi lisää ainakin fb jos haluut :) Meen opiskelemaan Glasgown yliopistoon venäjää ja taidehistoriaa nyt ainakin vuodeksi!

   Poista