16. toukokuuta 2014

I ♥ life

Hey ya! Huhhuh nyt ompi jännitys ohi! Yo-kirjotusten tulokset tuli tänään ja oon ihan tosi tosi tosi tyytyväinen :-D Oon onnellisin äidinkielen Laudaturista, joka oli vähän vaakalaudalla miun aika omaperäsen esseen jälkeen..Matikan sain myös nostettua syksyn M:stä L:ään! Enkusta ja hissasta tuli eximiaa :) No se siitä sitten ja eikun Skotteihin päin! wohoo!

Asiasta seinään. Meen huomenna kampaajalle aamupäivällä ja luvassa on jotain aika radikaalia! Saapi nähä tuleeko miun hiuksista upeat vai ihan hirveet. Mutta siitä sitten kuvamateriaalia tulossa! 

Lopuks voisin tässä vielä todeta, että hieman hirvittää miten hyvin elämä rullaa. Rehellisesti sanottuna en oo varmaan ikinä ollut näin onnellinen ja niin monia hyviä asioita on tapahtunut miulle tässä viimesen parin kuukauden aikana. Oon ihan älyttömän kiitollinen!!

(Kuvat ja biisi ei liity mitenkään oleellisesti tekstiin, mutta Grouplove on yks mun tänhetkististä lempparibändeistä ja meijän HKI-FRA-HKI lennoilla oli upeet näkymät!)


sky
IMG_2516
Random fakta: Rakastan lentokenttiä. Miusta on kiehtova ajatus kansainvälisistä kohtauspaikoista, missä ihmiset on menossa tai tulossa ympäri maailmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti