8. kesäkuuta 2014

Rose garden

Heippatirallaa! Nyt on loma lähtenyt oikein todenteolla käyntiin! En oo oikeastaan yhtään rannalla löhöilijä ihminen, mutta talviturkki on silti heitetty. Nää 30 astetta lähentelevät hellesäät tuli vähän puskista kun ei yleensä tässä vaiheessa vuotta vielä pääse lämmöstä pahemmin nauttimaan. Oon myös kohdannut jonkinlaisen vaatekatastrofin todotessani etten omista mitään helteelle sopivia vaatteita. Kaikki farkkushortsit tuntui kuumilta ja toppejakin piti ihan käydä ostamassa kun ei noita oikein löytynyt omasta kaapista. (En kyllä valita, aina on kiva ostaa uusia vaatteita;)) Tää viikko on muutenkin hurahtanut nopeesti. Oon hengaillut paljon ihanien ihmisten kanssa ja vietettiin perjantaina Alman läksiäisiä.


Ostin viime viikolla myös lipun ruissiin! wohoo! Ostoskoriin kilahti myös leirintämajotuslippu, joten vähintäänkin mielenkiintoinen festarireissu on luvassa. Saa nähdä miten tämmönen hygieniahienohelma pärjää siellä "oikeassa maailmassa". Mut hei välillä pitää astua pois omalta mukavuusalueelta! ;)

Toinen juttu mistä oon nyt todenteolla ruvennut intoilemaan on miun Lontoon reissu. Kuulostaa ihan samalta kuin miun Lontoo intoilut vuosi sitten, mutta tää on nyt kuitenkin vähän eri juttu. Skypetin eilein ensimmäistä kertaa miun tulevan host-äidin kanssa ja ensivaikutelma on ainakin hyvä! Uskon, että tulee olemaan aivan mahtavat viisi viikkoa! Anyway nyt pääsen oikein kunnolla tutustumaan brittikulttuuriin, hieman kielikylpyyn sopivasti syksyä varten ja viettämään unelmien kesää miulle niin rakkassa kaupungissa! :-)

ps. Ylioppilaskuvia on tulossa ensiviikolla ;)

IMG_3829 rose garden IMG_3835 IMG_3806 (c) Josefiina

2 kommenttia: