2. lokakuuta 2014

New home

Heippa vaan täältä Skotlannista! Uuteen maahan ja kaupunkiin muuttaminen on ollut aika hämmentävä prosessi ja en oo oikein osannut pistää fiiliksiä sanoiksi. Nyt kaikki alkaa tuntua jo normaalilta, joten on jo korkee aika kirjoitella kuulumisia tänne blogin puolelle!

20140913_164524

Yleinen fiilis on mahtava! Tykkään ihan sikana tästä maasta, kaupungista ja mun kämpästä. Mulla kävi tosi hyvä tuuri kämppisten suhteen ja tullaan toimeen ihan mahtavasti. Nää tytöt on kuin miun toinen perhe. Skotlantilaiset ihmiset on niin ystävällisiä (poikkeuksia löytyy toki) ja puheliaita. Ayr on melko pieni mut tosi kaunis ja ihana kaupunki! Tykkään erityisesti meijän pitkästä beachista ja high streetistä. Talot on ihan ylisöpöjä! 

20140926_143341

Ekat pari viikkoa on käytännössä mennyt bilettäessä. Asun täällä yliopiston asuntolassa ja en liioittele kun sanon et täällä jon bileet joka ikinen ilta. On ollut ihan huippua juhlii freshersejä mut vähän on flunssa iskenyt ja väsyttää aika paljon jokaöinen valvominen. 

Yliopisto on tosi hieno ja kampus onkin vaan parisen vuotta vanha. Oon tykännyt mun kurssista ihan älyttömästi tähän mennessä. Tässä ekassa puolen vuoden jaksossa mulla on kolme eri kurssia. Local music cultures on käytännössä musiikkibisnekseen keskittyvä käytännönläheinen moduuli. Live performance moduulissa meidät jaettiin bändeihin ja meidän tulee kirjottaa kuusi biisiä, harjoitella ne ja esittää joulukuussa. Ollaan jammailtu jo pariin otteeseen meidän bändin kanssa ja ihan mahtava fiilis koko projektista! Kolmantena kurssina miulla on Structure of the music indrustries, joka on kaikkein teoreettisin näistä kolmesta. Olin vähän tuskissani tämänpäiväisellä luennolla kun yritin taistella väsymystä vastaan eilisen neljän tunnin yöunien jälkeen. Itsepähän kohtaloni valitsin :-D

En väitä että toiseen maahan muuttaminen tekee elämästä ruusuilla tanssimista ja välillä skottiaksentti on tuottanut vähän vaikeuksia, mutta pääasiassa vain Glasgowssa käydessä. Tänne muuttaminen on kuitenkin yks parhaista päätöksistä mitä oon koskaan tehnyt! Oon hyvin onnellinen, että pääsin tähän kouluun ja muuttamaan. Lisää fiiliksiä myöhemmin! X


4 kommenttia:

 1. Mitä siis opiskelet, muusikoksi? Noi musiikkikurssit kuulostaa ihan mahtavilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo tän tutkinnon nimi on Commercial music ja käytännössä voi valita haluaako erikoistua ensiintymiseen, bisnekseen vai tuotantopuoleen :) Oon kyllä tykänny ihan sikana ja vaikka en tiiä mitä teen tutkinnon jälkeen tää avaa paljon mahdollisuuksia työskennellä musabineksessä!

   Poista
 2. Mä oon hakemassa myös Skotlantiin opiskelemaan :) Joten kiva kuulla, että oot tykännyt :) Mulla haaveina Aberdeenin ja Stirlingin yliopistot, saa nähdä miten käy :)

  VastaaPoista