30. toukokuuta 2012

Kenkiä ja kahviloita

The shoes have arrived! Tilasin Brandosilta Vagabondin mustat nahka-avokkaat joita olen haikaillut jo yli vuoden. Tällä kertaa oli ihan oikea syy miks piti saada just kyseiset kengät, koska en omistanut aikaisemmin yhtäkään paria mustia juhlakenkiä. Lauantainahan se lakkiaispäivä jo on, niin ei yhtään liian ajoissa tullut paketti. Koko on onneksi sopiva ja muutenkin just sellaset kun ajattelinkin! Jos joku miettii Brandosilta tilaamista niin suosittelen jos vaan tiedät oman kengän kokosi. Hinnat ei ole siellä aina halvimpia mahdollisia, mutta jos haluaa jotain tiettyä kenkämerkkiä, siellä on aika kattava valikoimat. Palvelu oli myös sujuvaa.

Kengät: Brandos; Vagabond Lugano, 69.00e
Tää koeviikko on mennyt vähän vaihtelevasti. Tämänpäiväinen ruotsin koe ei suoranaisesti mennyt kovin hyvin, mutta ruotsi nyt ei oo koskaan ollut miun vahvimpia/lemppariaineita..:D Huomenna on viimeinen koe, joka on matikka ja se on vaan nopeasti alta pois ja sitten pääsee loman viettoon! Ainakin melkein. Huomenna mua odottaa myös konservatorion pääsykokeet kun haen Pop-jazz lalulua opiskelemaan. Mukavasti on tässä lähipäivinä yskittäny ja ääni on paineessa, joten saa nähdä mitä siitäkin tulee. Lauluhommia on muutenkin sekä perjantaina, että lauantaina. Ihan tosi hyvään aikaan sain tän ihme flunssataudin.

En muista oonko aikaisemmin maininnu, mutta Joensuun coffee house syö miun kaikki rahat. Jostain syystä päädyn sinne aina kavereiden kanssa kahvittelemaan ja hintataso on ihan kauhea. Silti siinä paikassa on jotain mikä vaan vetää puoleensa. Koffari on yks miun lempparipaikoista koko Joensuussa ehdottomasti. Tässä vähän kuvamateriaalia:

ah nam! 
En oo tänne tainu aikasemmin postailla mitään kosmetiikasta, mutta tykkään kyllä myös meikata ja lakkailla kynsiä tms. Tällä viikolla oli ostoslistalla uus hiuslakka, bodybutter ja nestemäinen eyeliner. Hiuslakan ja rasvan ostin sokokselta ja eyelinerin anttilasta. En oo kyllä koskaan nähnyt missään noin halpaa lineria, mutta se olikin tarjouksessa kaksi yhden hinnalla, joten ostettiin kaverin kanssa kaksi ja maksettiin puoliksi.

Hiuslakka: Four Reasons, 8,90e - Body Butter: Icon we care, 6,90e - Eyeliner: Elite, 3,75e

Lopuks vielä miun kokeeseenlukufiilistelymusaa :)-elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti