26. toukokuuta 2012

Kuopio - The place to spend loads of money

Löysin tänään itseni Kuopiosta shoppailemasta ja voi että teki hyvää päästä pitkästä aikaa kunnolla shoppailemaan! Rahaakin kului valitettavan paljon, mutta toisaalta en oo ostanut lähiakoina paljoakaan, joten se ehkä kompensoi vähän asiaa. Ihana auringonpaiste piristi myös päivää!

Mekko: H&M, 9,90e - Neule: second hand - Leggingsit: Seppälä, 3e -
Tote kassi: Weekday, 5e - Converset: Converse shop Taiwan, 40 e


Olin jo Joensuun hm:ltä kattonut tämmöstä mustaa maksihametta ja oli taas sellainen "pakko saada!" tilanne :D Niimpä nappasin sen mukaan Kuopiosta :)

Hame: H&M, 24,90e - Toppi: Cubus, 4,95e - Koru: Gina Tricot, 12,90e
Pääasiassa hyödynnin ainoastaan Kuopion Gina Tricotia ja isompaa H&M:ää koska kaikki muut kaupat löytyy Joensuusta. Kävin myös pyörähtämässä kirppari City Pörssissä, josta mukaan tarttui ihanan halpaan hintaan nahkanilkkurit, jotka on olleet haaveissa pitkään! H&M:n alerekistä löysin aivan ihanan Nirvana-college paidan. (Alennusmyynnit♥) Ginasta ostaman topin aajattelin festaritopiksi kesää varten!

Kengät: City Pörssi, 3e

Paita: H&M Divided, 15e

Toppi: Gina Tricot, 19,90e

Mutta hauskuus ei loppunutkaan vielä tähän vaan kaupungissa shoppailun jälkeen suunnattiin vielä juuri avattuun uuteen Kuopion Ikeaan! Täsmälleen samanlainenhan se oli kuin vaikka Espoon Ikea. Tekisi mieli muuttaa niihin valmiiksi sisustettuihin mallihuoneisiin!Festareista puheen ollen pääsin Ilosaarirokkiin vapaaehtoistyöntekijäksi, mikä tarkoittaa ilmaista rokkilippua, joten jee! Kesän suunnitelmat alkaa muutenkin jo muotoutua ja näillä näkymin kesäkuusta tulee hölläilyn ja lomailun perikuva. Eli mitään ei ole kesäkuulle suunnitelmissa, kun taas heinäkuusta tulee varsinainen maratooni. Tämmöstä tällä kertaa ja huomenna pitäisi jo ruveta kokeisiin lukemaan. 

-elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti