22. toukokuuta 2012

Koepiinaviikko

Nonni eli nyt sitä ollan jo tämän lukuvuoden viimeisessä koeviikossa! Virallisestihan se alkaa vasta torstaina mutta miulla oli jo tänään eka koe ja huomenna sitten toinen. Loppuviikko onkin sitten vapaata, mikä on aivan ihanaaa! Ti-To on mulla sitte viimeset kokeet. Tällä kertaa on tulossa terkkatieto, filosofia, ruotsi ja matikka. Tämänpäivänen oli kuviksen taideteosten tunnistus testi, jota ei kyllä oikein voi laskea kokeeksi.

Huomenna on sellasta special happeninkiä, että meillä on musiikin valinnaiskurssien ja koulun kuoron konsertti. Itse oon siellä pääasiassa laulamassa, mutta parissa biisissä soitan myös pianoa. Kuvia saattaa tulla tai sitten on tulematta. 

Loppuviikon suunnitelmista sen verran, että torstaina vuokrataan Miljan kanssa joku leffa ja tehään hyvää ruokaa ja muuta kivaa! Perjantaina on tarkotus viettää aikaa meijän hallitus-, kahvio- ja kasioporukalla ja lauantaina on luvassa (SHOPPAILU)reissu Kuopioon eli siitä sitten varmaan tulee joku hieno matkapostaus:)

Ens viikon puolella saattaa jäädä tää bloggailu vähän vähemmälle just kokeitten takia, mutta sittenpä onkin jo kesä ja postailen kaikkee kesästä ja muuta mitä kaikkee keksinkään sitten :) 
 
Hauskaa viikkoa ja kesän odotusta!

-elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti