18. elokuuta 2012

Rento perjantai


Moikka vaan! Tässä on nyt ollut pari päivää välissä viime postauksesta ja syynä on yksinkertaisesti koulu. Nyt kuitenkin oon saanut viettää super rennon perjantai-illan kun talokin oli illan tyhjänä. Tein tofu-kasviswokkia ja katsoin sarjoja ja leffoja telkusta :3 Välillä on mukavaa vaan saada löhötä sohvalla tekemättä mitään. Kiire on niin stressaavaa! 
 Eka kouluviikko meni nopeasti ja tuntuu kuin lomaa ei olisi koskaan ollutkaan. Aivan samnlaistahan siellä on lukuunottamatta uusia ykkösiä, jotka luokkien edessä istuvat odottaen tuntien alkua. Voi niitä aikoja :-D Itse opiskelu ei ole niin hauskaa ja tuntuu kuin opiskelumotivaatio olisi vedetty vessanpöntöstä alas. Kuitenkin kaverit ja mukava ympäristö kompensoi vähäsen sitä tuskaa, mitä opiskelu välillä aiheuttaa. (Odotan silti innolla seuraavaa lomaa !!)
 Sinäpä tarpeeksi koulusta, nyt on kuitenkin viikonloppu! Ostin viimeviikolla omasta mielestä yhdet ihanimmista kengistä, jotka olen koskaan omistanut ja sain ne vieläpä puoleen hintaan! Muistin juuri, että miulla on vieläkin esittelemättä muutamat kirppari ja DIY jutut, joten niistä teen postauksen heti huomenna! Nyt ajattelin loppuillan kuunnella hyvää musiikkia ja rentoutua vielä oikein kunnolla.Kengät: Seppälä  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti