13. elokuuta 2012

They'll always be in my mind, those lovely summertimes

Huomenna se nyt sitten alkaa. Lukiovuosi number two. Tämä kesä on ollut ehdottomasti paras kesä tähän mennessä ja en haluaisi sen loppuvan! Ensi vuonna pitäisi pikkuhiljaa jo ruveta miettimään sitä tulevaisuuttakin. Mihin ne huolettomat lapsuusvuodet oikein menivät :-( 
 Mutta projekti positivity käyntiin nyt eli voisin vähän tarinoida tän kesän kohokohdista :) Alkukesästä kun satoi lähes kokoajan, katsoin hirmu paljon leffoja. En todellakaan muista kaikkia, mitä katsoin, mutta mieleen jäi ainakin The Social Network alias Facebook-leffa. Suosittelen! Toinen erittäin hyvä leffa, jonka tosin katsoin ihan muutama päivä sitten, on Kaunis mieli. Alkukesästä näin myös paljon ystäviäni :)
 Pari viikkoa kipeänä oltuani olin enemmän kuin kyllästynyt sisällä istumiseen. Kuorinka-reissu pyörillä oli aivan mahtava ja sitten olikin jo Ilosaarirock! Rokki oli kyllä ehdottomasti toinen kesän parhaista tapahtumista. Ne keikat, ne bändit, se fiilis! En voi tarpeeksi hehkuttaa sitä mahtavuutta. 
 Tallinnan matka oli kyllä myös aivan ihana. Siihen kaupunkiin rakastuin ja haluan takaisin asap! Sen matkan ilo ei kuitenkaan ole vielä aivan ohi sillä, Tallinnasta ostamani vaatteet tuovat iloa vielä pitkään 8-)  Loppukesän sitten hengailin vaan koto Joensuussa kaveritten kanssa paria Kuopion reissua lukuunottamatta. Syvällisempiä ajatuksiani tästä kesästä.. Oon tavallaan löytänyt itseni paremmin, sekä tyyliltäni, että sisäisemmin. Tänä kesänä olen paljon pohtinut elämääni ja sitä mitä haluan tulevaisuudelta. Vastausta en löytänyt, mutta sen tiedän, että aion elää täysillä ja toteuttaa unelmiani. Aion elää itseäni varten, enkä muita miellyttäen. It's time to live my life!
 Yhdestä asiasta olen erittäin innoissani tänä syksynä. Laulutuntini konservatorion Pop-Jazz puolella alkavat ensiviikolla! Olin viimevuonna laulutunneilla muualla, mutta haluan ihan vakavasti ruveta kehittämään laulutekniikkaani koulun ohella.
  Mutta kesä oli ja meni, joten ensi kesää odotellessa, vietetään mahtava vuosi! Ihanaa syksyä kaikille! :-))))

ps. Tässä miun tän hetken voimabiisi!!♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti