13. tammikuuta 2013

my daily 10

Tällä kertaa on vuorossa meikkipostaus. En oo aikasemmin kauheesti kosmetiikka juttuja kirjotellu tänne, mutta aattelin että nyt ois hyvä aika tehä postaus miun lemppari meikkituotteista :-)

Artistry irtopuuteri, Amway
 Artistry-meikkisarjaa ei saa kaupoista, mutta sitä my itsenäiset jälleenmyyjät Oriflame tuotteiden tapaan. Tää irtopuuteri on ollut hyvä, koska se jättää kuulaamman ja vähemmän pakkelimaisen tunnun kun kivipuuterit mitä mie oon käyttänyt.

Fiberwig beautinizer ripsiväri, Dejavu
 Japanilaisen Dejavun fiberwig ripsari on miun all-time-favourite meikkituote. Olen käyttänyt tätä jo pari vuotta enkä vaihtais toiseen. Ripsiä kuitujen avulla pidentävä ripsari joka lähtee lämpimällä vedellä, mutta kestää hyvin vaihtelevia sääoloja, mitä muuta voi ripsarilta toivoa! Tätä saa Suomessa vain Kickseistä joten harmi, ettei Joensuussa enää sellasta oo.

Duo luomiväripaletti, Lancome
 Käytän aika harvoin luomivärejä, mutta tähän miun aika vanhaan Lancomen luomiväriduoon oon tykästynyt. Vähän vähemmän pigmenttiset, mutta just sopivasti silmiä korostavat värit.

Caffeine roll-on silmänalusvoide, Garnier
Nukkuminen on miulla välillä vähän ongelma ja silmien alukset tahtoo olla aika tummat. Onneks tää pelastaa miun aamut ja heti tuntuu virkeemmältä, kun en näytä ihan zombilta.

Studio Secrets meikinpohjustusmousse, Loréar paris
 Miulla on aina ollut tosi hyvä iho, mutta tää tekee ihosta ihan täydellisen. Pitää myös meikin paikallaan koko päivän. Tää käy meikkivoiteen sijasta jos ei tarvii sävyttävää voidetta. Suosittelen!

Silmämeikinpohjustusvoide, Lumene
 Tää on miun toinen lemppari pohjustusvoide. Pitää silmämeikin hyvin paikoillaan.

Kulmakynä, Lumene
 Kulmakynää miulla ei tuu ihan päivittäin käytettyä, koska miulla on luonnostaan jo aika tummat kulmakarvat. Välillä pieni korostusväri ei kuitenkaan oo pahitteeksi.

Nestemäinen kajaali, Lumene natural code
 Silmien rajaukseen tykkään käyttää tussikajaaleja, koska niillä saa hyvän ja tarkan rajauksen. Lisäksi niitä on helppo käyttää. Tää Lumenen versio on ihan toimiva ja edullinen vaihtoehto. Ainoo miinus on että kaikki tussikajaalit kuivuu aika nopeesti.

Poskipuna, Lumene
 Miun lumenen poskipuna on palvellut hyvin perus poskipunana. Tää on myös vähän vanhempi ja kaupasta ei tätä enää löydy, mutta lumenella on jotain vastaavia uudempia poskipunia. Tää on aika lopussa, ja seuraavaks aion ottaa testaukseen mineraaliposkipunan.

Perfect moisture huulipuna, Isadora
Isadora on miun lemppari merkki kaikista halvoista meikkimerkeistä. Halvoilla tarkotan siis näitä perusmerkkejä joita saa melkein kaikista tavarataloista. Jotkut tuotteet on hieman normaalia kalliimpia, mutta tosi laadukkaita. Perfect moisture huulipuna, jonka ostin noin vuosi takaperin on osoittautunut miun parhaaks huulipunaksi tällä hetkellä. Se kosteuttaa, pysyy ihan hyvin paikallaan ja on hyvän värinen. (sävy: summer red)

Miun päivittäinen meikki ei siis oo kauheen vahva, mutta meikeillä onkin tarkotus korostaa parhaita puolia eikä luoda uutta naamaa. Välillä on kyllä tietenkin kiva leikitellä erilaisilla lookeilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti