4. helmikuuta 2013

asian child


Good evening! Tää päivä sisälsi viimeisen koeviikon kokeen (JIPPII) lisäks kaupungilla Suvin kanssa pyörimistä, täydellistä teetä ja kivoja pikku ostoksia (joita ei sais nyt kauheesti tulla tehtyy..).
Täydelliset korvikset ja kaulakoru löysi uuden kodin miun korulaarista, mutta niistä enemmän myöhemmin. Helsingin matka meni ihan mainiosti ja siitä ja parista ostoksesta myöskin tulossa postaus.
Miulla on vähän ihokriisi nyt meneillään kun vanhojen tanssit on ensiviikolla ja iho on ruvennut kiukuttelemaan. Nyt siis luvassa paljon unta ja veden juomista. Kaikki rasvanen herkku saapi myös jäädä pois sinne asti! Yritän myös vähentää stressaamista, mutta se ei oikein oo onnistunut koska koeviikko, wanhat, potkukonva, henk. koht jutut ja kaikki muut jutut.. blaahhasjdasljd
Anyways huomenna vietän aikaa Miljan kanssa ja testailen wanhojen meikkiä ja muuta kivaa. Poskipuna, huultenrajauskynä ja eyeliner-tussi pitää käydä vielä metsästämässä. Rahaa palaa kuin roskaa... Lopuks vielä pari lapsuuskuvaa, jotka kaivoin esille facebookissa tällä viikolla massailmiönä levinneen vanhojen kuvien viikon kunniaks.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti