31. tammikuuta 2013

Elina loves elf

Meikkitaivas! Meijän kimppatilaus elfistä saapui eilen just sopivasti keskeyttämään miun opiskelun eilen, mutta kyllä sit oli hymy pyllyssä tällä tytöllä! Tilasin uuden puuterihuiskun vanhan hajottua, kulmakarvojen fixaus setin, luomiväripaletin, kultaisen mineraaliluomivärin, huulimeikin pohjustusvoiteen ja meikinkiinnitysnesteen. Kaikkea testailtuani totesin että kaikki muut on ihan huippulaatua paitsi luomiväripaletti ja sekin on ihan käyttökelpoinen :) Jos joku on tilaamassa elfiltä niin suosittelen studio-sarjaa. Se on vähän kalliimpi kuin elfin tavalliset meikit, mutta pyöritään silti tosi halvoissa hinnoissa (n. á 4-6 e). Joensuusta elfin tuotteita löytyy myös hyvän mielen apteekista, mutta siellä on aika pieni valikoima ja hinnoissa ainakin euro pari lisää verrattuna nettikaupan hintoihin. Pääasiassa mie tilasin noita juttuja vanhojen tansseja varten, mutta toki myös arkikäyttöön. Löysin tänään sopivan poskipunankin makeup storen irtoposkipunista. Nyt kun teen ihan kunnollisen iltameikin, on hyvä aika täydentää vajavaisia meikkikokoelmia. En haluu kuitenkaan maksaa montaa kymppia ammattilaisen meikistä, joka kestää vaan sen yhden päivän ja ei ees välttämättä oo mieluinen.

Makeup lock&seal 4,40€ - Eyebrow kit 4,40€ - Brightening eyeshadow 1,75€ - Studio powder brush 4,40€ - Lip primer&plumper 4,40 € - Mineral eyeshadow 3,50€
-Makeup Lock&seal on huuli- ja silmämeikin kiinnittäjä joka sivellään meikin päälle ja kuivuessaan se kiinnittää meikin.
-Eyebrow kitissä on kulmavaha ja väri. Vaha on tummempaa ja sillä muotoillaan kulmat. Väri pehmentää sitten lopputulosta ja saa sen luonnollisemman näköseks.
-Brightening eyeshadow on se ehkä huonoin noista. Semmosta perus vähän kimaltavaa luomiväriä, mutta toimii ihan hyvin arkikäytössä. Aika vähän pigmenttiä.
-Studio powder brush on pehmein suti mitä oon koskaan kokeillu! Suosittelen tosi lämpimästi! Hinta on tosi edullinen, mutta laadusta ei tarvii tinkiä. Minuuki vähän epäilytti aluks tuo outo muoto, mutta Alman suosituksesta sitten tilasin sen ja hyvän päätöksen tein :-)
-Lip primer&plumper on kakspäinen huulituote jossa on pohjustusvoide ja kosteuttava balsami jonka pitäis saaha huulet näyttämään isommalta. Siitä mie en tiiä toimiiko mutta yhdessä nuo muodostaa erinomaisen huulten pohjustuksen!
-Mineral eyeshadow on ihana irtoluomiväri. Miulla se on värissä 'confident' ja se on semmonen vähän tumman kultanen. Rakastan♥ Suosittelen varsinkin juhlameikkiä varten. Paljon pigmenttiä ja laadukas.

Huomenna suuuntaan äikän kahden tekstitaidon jälkeen iskän kanssa Kouvolaan ja lauantaina Helsinkiin. Kuten aikasemminkin mainitsin, on suunnitelmissa heppashown lisäksi huulipunan metsästys ja ehkä jos kerkeän niin käyn viimeset alemyynnit kurkkaamassa monkissa ja weekdayssä! Mukavaa viikonloppua kaikille! :-))

2 kommenttia:

  1. Oon kans tilannu joskus elfiltä ja oon ollu tosi tyytyväinen! Täytyyki taas laittaa tilaus menemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kannattaa! :) ainoo ongelma nettitilaamisessa on varmaan se ettei kaikki sävyt välttämättä oo luonnossa saman värisii kun kuvissa, mutta miulla kyllä kävi tuuri näitten kanssa :)

      Poista