29. tammikuuta 2013

univaje

Halloota! Koeviikko, stressi ja kiire on miun elämän avainsanat tällä hetkellä. Vinkiks itelle ja muille: 5 ja puol tuntia unta ei todellakaan riitä! Mie en toimi niin vähäisellä unimäärällä ja sen kyllä tänään huomasin. Matikan kokeen handlasin ihan hyvin, mutta sitten tuli nälkä, väsy, kylmä, ärsytys ja muutenkin huono mieli. Asiat ei onnistunut ja keskittymiskyky oli kuin kärpäsellä. Edes 4 kuppia teetä ei auttanu. Univelkaa on nyt karttunut ihan liian paljon, sekä tahallisesta valvomisesta, kuin kokeisiin lukemisesta. Tietenki ratkasuna ois valvoa vähemmän ja alottaa lukeminen aikasemmin, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Mutta every cloud has a silver lining! Matikka tosiaan meni hyvin vaikka siitä tuskailinkin ennen koetta. Historian koe on torstaina ja oon siihen jo alottanu valmistautumaan. Miulla on onneks koko huomispäivä aikaa opiskella. Jotain pitää kyllä pelkän lukemisen vastapainoks keksiä, mutta en tiiä vielä mitä. Onhan miulla onneks laulutunti illalla ja se vähän vapauttaa ajatuksia.

Kävin tänään viemässä miun tanssimekon lyhennykseen ja tuli kyllä aika kallis projekti siitä.. Mut kerranhan sitä vaan eletään ja kerranhan ne vanhojentanssit vaan on. Hiustenvärjäys on kyllä myös luvassa ennen h-hetkeä koska väri on tällä hetkellä ihan järkyttävä. Kengät, jotka tilasin on toiminu aivan mainiosti. Eivät hierrä ja pysyvät jalassa kiitos remmin. Aika täydelliset siis! Lauantain Helsingin reissulla käyn stockmannilta katsastamassa myös M.A.C:in huulipunavalikoiman, jos löytäsin täydellisen punaisen.

Huomenna ei tarvii herätä aikasin, mutta pitänee mennä kohta nukkumaan ihan vaan terveenä pysymisen vuoksi. Good night readers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti