27. tammikuuta 2013

I♥weekends

Hello! Tää viikonloppu on menny mukavasti hyvässä seurassa ja mukavan lauantain merkeissä. Toisaalta oon myös saanu luettua kokeisiinkin ja tehtyä muutenkin kouluhommia. Arkena on kokoajan niin kauhee kiire etten ehi ees hengähtää, joten viikonloput melkeimpä pitää miut käynnissä kun saa rentoutua. Miun viikonloput on nykyään ollut oikeestaan aika samantapaisia viikoittain, mutta se ei oo yhtään huono asia. Perjantaisin yleensä joko rentoudun ja katon leffoja/sarjoja tai muuten vaan istun ruudun ääressä. Lauantaisin vietän usein aikaa kavereitten kanssa ja sunnuntaina on kouluhomma/rentoutumis/joogapäivä. Viikoloppusin ehin usein myös tekemään ruokaa tai leipomaan!

Huomenna on kolmosjakson viimenen päivä ja tiistaina alkaakin jo koeviikko miun tapauksessa matikan kokeella. Nyt on tulossa paljon kaikkea kokeiden lisäks. Perjantaina lähden Kouvola-Helsinki-Kouvola reissulle. Lauantaina nimittäin on Hartwall Areenalla Apassionata hevos-show, jota myö mennään katsomaan. Oon aina ollu vähän heppatyttö ja vaikka ratsastus ja muutenkin konkreettinen hevosharrastus jäikin pois kun alotin lukion, on miusta silti hevoset ihan huippuja :-) Koeviikko jatkuu vielä seuraavan viikon tiistaihin ja sitten alkaa 4. jakso. Siinäpä onkin sitten luvassa potkukonva, penkkarit ja vanhojentanssit. Miun kalenteri on ihan täynnä sinne asti! Toivottavasti saan vähän hermolomaa sitten sen jälkeen.

Ensviikolla pitäisi tulla meijän elfin tilaus, joka myö tehtiin kimppatilauksena tyttöjen kanssa tässä vähän aikaa sitten. Siitä sitten myöhemmin :-) Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! x


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti