20. tammikuuta 2013

untitled


Hei internet! Tänä aamuna oli ulkona ihan täydellinen talvisää. Aurinko paistoi, hanki kimmelsi ja pakkasta oli just sopivasti sen 10 asteen verran. Viimeviikko oli tosiaan aika kiireen täyteinen ja stressaava eikä helpotusta oo luvassa lähiaikoina.. Ensviikolla on kolmannen koeviikon ulkopuoliset kokeet eli miun tapauksessa keskiviikkona mantsan koe. Tää tarkottaa sitä, että miulla on se tasan vuosi enää lukioa jäljellä. Ihan hullua. Eilinen ilta hyvässä seurassa kyllä anto mukavan irrottautumisen arjesta ja kaikesta stressistä. Kyllä työ ihmiset ootte mahtavia! (Tunnistakaa itsenne!)

Huomenna miulla on iso kasa koulutöitä palautettavana. Perjantai-iltana väkersin äikän esseen, kohta rupeen valmistelemaan enkun suullista esitelmää ja lisäks oon sivistänyt itteeni 442 sivulla Tuntematonta sotilasta ja en ois ikinä uskonut, että sanon näin, mutta se oli loistava kirja. Tuo on miulta paljon sanottu, koska sotakirjallisuus on miusta kuolettavan tylsää ja en oo oikein ikinä tykännyt melkein mistään suomalaisesta kirjallisuudesta. huhhu Jos se on jollain kouluun luettavana nii kannattaa antaa sille tilaisuus.

Posti toi perjantaina miun vanhojentanssikengät! Tällä kertaa tuli oikein hyvän kokoset vaikka en luonnollisesti pystyny niitä sovittamaan etukäteen. Tilasin kengät asokselta, josta oon tilannut vaikka mitä muutakin aikasemmin. Oon monesti kyllä sitä hehkuttanut täälläkin, joten voitte päätellä, että tykkään kyseisestä nettikaupasta paljon :-D JCstä löysin kauan haaveilemani mekon periaatteessa 75% alennuksesta, joten not bad!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti