17. heinäkuuta 2014

Everything at once

Terveisiä Lontoosta!!! Pahoittelen etten oo postaillut hetkeen. Mulla on ollut melko hektiset pari viikkoa. Ja hupista keikkaa nyt sitä ollaan jo täällä Englannin ihanalla maaperällä! Siispä tässä kooste parin viimeviikon kohokohdista:

Ruisrock
-Selvisin telttailusta kunnialla
-Mahtavat (lue uuvuttavat) aurinkoiset päivät
-Kuume iski mutta buranalla selvittiin
-Parhaita keikkoja, varsinkin Bastille ja You me at six
-Tapasin erään pitkäaikaisimman lempparibändini laulajan ja basistin (serious fangirl moment!!)
-Festariruoka oli parasta
-Uusia tuttavuuksia
-Hauskanpitoa tyttöjen kanssa

ristikko
Ilosaarirock
-Taasen uuvuttavan kuumia aurinkoisia päiviä
-Moniin ystäviin törmäilyä
-Mahtavia keikkoja
-Haimin keikan eturivin paikat ja plektra
-Rantavedessä tanssimista
-Taas ihanaa festariruokaa
-Kerubin jatkoilla reivaamista
-Elämästä nauttimista
-Laatuaikaa tyttöjen kanssa

porrasJa sitten löysin itteni lentokoneesta ☺ Matkustuspäivä oli aika pitkä koska lensin ensin aamulla helsinkiin ja sitten vasta illalla tänne Lontooseen. Pääsin istuskelemaan Helsingin lentokentällä kevyet 6 tuntia ja olin niin uupunut etten jaksanut lähteä keskustassa käymään. Noh pääsin sitten lopulta Lontooseen ja oli mukavaa kun host mamma ja tyttö olivat vastassa lentokentällä. Suunnattiin sitten junalla keskustaan ja taksilla kotiin.

happyAsustelen nyt siis hyvin perinteisessä brittiläisessä erittäin kapeassa mutta viisikerroksisessa rivitalossa. Alue on tosi kaunis ja lähellä on kauppoja, kahviloita yms ja hyvät kulkuyhteydet. Miun huone on aivan ihana! Vaikka tänne viidenteen kerrokseen onkin hieman kapuaminen, tykkään todella paljon. Oon jotenkin kotitutunut tosi hyvin vaikka en ollut koskaan tavannut näitä ihmisiä ja ainoastaan äidin kanssa puhunut kerran skypessä. Ensimmäisen illan hämis ylläristäkin selvisin ilman kiljumista. Oon kehittynyt ;)

porras1Huh! Asiaa riittäis.. Olis ehkä kannattanut aikasemmin purkaa jo ajatuksia :D Anyway asiasta seinään, nää kuvat viime viikolta. Käytiin mun kaverin Mikon kanssa kuvailemassa Joensuussa.
    freedom

(c) Mikko Salminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti