23. heinäkuuta 2014

Love London

Hei vaan! Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava kesäloma tähän asti! Oon nyt ollut täällä Lontoossa reilun viikon ja pakko sanoo, että oon viihtynyt aivan mainiosti. En tosin halua valehdella, lapsenvahtina oleminen aamusta iltaan on aika uuvuttavaa. Varsinkin näitten helteiden kanssa. Miun host-tytöt on kummiski tosi mukavia ja ah Lontoo. Rakastan tätä kaupunkia ♥

street1

Viime sunnuntaina kävin miun hyvän ystävän Alman luona Sandhurstissa, joka on vähän pienempi kaupunki Lontoosta lounaaseen päin. Oli aivan ihanaa nähdä Almaa pitkästä aikaa yli kuukauteen! Käytiin vähän shoppailemassa ja syömässä.. mäkkärissä. :D Olin ylpee itsestäni kun en eksynyt Lontoon busseilla yksin liikkuessa ja osasin mennä oikeeseen junaankin!

street

Tän viikon alku on kulunut nopeesti. Eilen myö käytiin vanhemman host-tytön kanssa Spitalfields marketilla, joka oli tosi kiva. Löydettiin sieltä söpöt flower crownit hihiii. Huomenna on kuitenki aivan ehdottomasti jännin päivä tähän mennessä. Ollaan nimittäin suuntaamassa Thrope Park -huvipuistoon! Oon ihan hulluna hurjiin vuoristoratoihin vaikka Suomessa ei tulekaan käytyä huvipuistoissa hirveen paljoa. Excited!!!!

IMG_4628

Kuvat on meidän kotikadulta. Eikö ookin aivan ihanan brittiläistä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti