2. elokuuta 2014

Life is for the living

Hei ihanat ja pahoittelen pientä postaustaukoa! En tiiä miks, mutta en oo ottanut melkein yhtään kuvia kameralla täällä Lontoossa ollessa. Kännykällä oon kyllä napsinu kuvia ties mistä! Saattekin tästä hienon sekametelisoppa kuvapläjäyksen, joista monet löytyvät myös miun Instagramista.

london1
Jungle garden  ~~  V&A museum

Anyway tänne kuuluu hyvää ja nautin ihan todenteolla tästä reissusta. Valehtelisin jos sanosin, että auparina oleminen on vaan ruusuilla tanssimista ja parina päivänä on melkein tehnyt mieli purskahtaa itkuun, mutta hei kenellä nyt ei olis vähän huonoja päivii aika-ajoin! Ollaan tehty kaikkee kivaa tyttöjen kanssa esim. picnic puistossa (rakastan näitä ihania suuria kauniita puistoja!! ♥), polkuveneilyä, luistelua, jätskin syömistä, leipomista, huvipuistossakin käytiin.. hih

2014-07-24 01.30.56 1
thorpe park
london2
Train journey home  ~~  Paddington station

Viime maanantaina oli miun synttärit ja satuin löytämään sunnuntai-iltana kiinnostavan keikan, joka sattui vielä olemaan ihan lähellä olevassa pubissa. Päätimpä sitten, että kerranhan tässä vaan eletään, ostin lipun ja menin yksin sinne keikalle. En usko, että oisin vuos sitten uskaltanut lähtee Lontoossa yksin pubiin.. mutta kehitystä on tapahtunut! Kävimpä sitten vielä toisellaki pubikeikalla torstaina ja molemmilla kerroilla menin vaan juttelemaan random ihmisille ja löysin oikein mukavaa keikkaseuraa.

london3
boating @ Regent's park  ~~  B-day surprise
london5
Notting hill dream house    ~~   Newbies

Ah ja vielä lisää pölpötystä. Tänään oli miun eka kunnollinen Lontoossa seikkailu päivä. Oon toki ollut vapaalla viikonloppuisin, mutta vietin kaks viimestä viikonloppuu miun ystävän Alman kanssa Sandhurstissa ja Readingissä. Mutta tänään pääsin vihdoin kiertelemään paikkoja ihan todenteolla! Aamulla suuntasin Portobello road marketille, joka on nimensä mukasesti Portobello roadilla oleva katumarketti. Kuvitelkaa suomalaiset markkinat, mutta 10x suuremmassa mittakaavassa! Tää kyseinen marketti on yks Lontoon suurimmista ja kuuluisimmista, mikä kyllä näky siinä ihmismäärässä! Löysin yheltä sivukadulta ihanan Vintage marketin, jossa oli hieman torikirppismäistä tunnelmaa. Nappasin sieltä mukaani Topshopin melkein uuden verosen ihanan mekon 7 punnalla. Oli myös pakko ostaa pussillinen ihanaa maustettua vihreää teetä t: tee-addikti.

london4
Young Kato  ~~  Tube


Suuntasin Notting Hillissä kierreltyäni (eksyttyäni) keskustaan. Tein virheen ja menin oxford streetin Topshoppiin. Too much.. Tiiättekö sen tunteen ku vaatekaupassa on vaa niin paljon vaatteita ja ihmisiä, että menee ihan lukkoon eikä pysty oikein kattelemaan mitään ajatuksella. No näin kävi, joten suunnistin ulos. Mutta voi että ihana Monki ei koskaan petä. In conclusion leijun tällä hetkellä pinkissä pilvessä nimeltä materiaonni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti