9. marraskuuta 2014

Days days days.

Heeyy! Pitkästä aikaa taas kirjottelen tänne! Miun elämä on ollut samaan aikaan tosi arkista mutta kummallista. Viime yönä koin hieman omituisen hetken kun luulin sekunnin ajan olevani entisessä huoneessani ja hämmennyin todella paljon kun avasin silmät. Sanotaanko, että oon tottunut jo täällä olemiseen mutta tuntuu välillä että oisin astunut jonkun toisen ihmisen elämään. Toiseen maahan muuttaminen on kyllä todella aika ainutlaatuinen kokemus!blog3

Viime postauksen jälkeen on ehtinyt olla pari keikkaa glasussa (jotka oli aivan loistavia!) ja Halloween! Meillä oli aika isot pippalot meijän kämpässä, jonka kyllä näki keittiön kunnosta seuraavana aamuna, mutta oli ainakin hauskaa!
  2014-10-31 08.31.31 1

Omillaan asuminen ei oo ollu miulle mitenkää kummallinen asia ja oon kyllä tykännyt kovasti hoitaa omat asiat. Kuitenkin täällä asuminen on saanut miut arvostamaan monia asioita paljon enemmän. Mun kämppikset on kaikki skotteja ja suurin osa täällä asuntolassa menee aika-ajoin kotiin viikonlopuksi. En oo kokenut kunnon koti-ikävää täällä ollessa, mutta en malta odottaa joulua ja että pääsen viettämään huoletonta elämää perheen kanssa. Tykkään mun tänhetkisestä melko kiireisestä ja aktiivisesta elämästä, mutta aion rentoutua joulun aikaan kunnolla.
  2014-11-09 08.00.48 1

Kävin keskiviikkona Glasgowssa hoitamassa mun national insurance numberin, jonka tarvii briteissä työskentelyyn. Aion hommata osa-aika työn jos en nyt ennen joulua niin viimeistään joulun jälkeen ihan vaan siitä syystä, että sais vähän extra rahaa elämiseen ja matkusteluun yms. Samalla reissulla nähtiin Mikan kanssa ja kokkailtiin ilallista. Keskiviikko sattui olemaan Bonfire night jota ilmeisesti juhlitaan aika isosti briteissä. Googlailkaa jos kiinnostaa koska en muista juhlan taustaa haha. Anyway Bonfire nightiin kuuluu olennaisesti ilotulitukset ja päädyttiin Mikan kanssa Glasgow greenille kattomaan ilotulitus show, joka osoittautui puolen tunnin mittaseks upeeks tapahtumaks! Kiitti mika että raahasit mut sinne! x)
  2014-10-31 10.38.56 1

Ensviikolla on vihdoin tullut aika mennä studioille nauhottamaan mun omaa musaa! Oon tosi innoissani, koska tätä varten mie tänne tulin. Tästä lisää myöhemmin ;)
   2014-10-31 01.24.53 1

Jos teillä on mitään kysymyksiä melkein mihin vaan liittyen pistäkää kommenttia! x

9 kommenttia:

 1. Voi Elina :----) Ihana kuulla mitä sulle kuuluu, terveisin ihminen kuka ikävöi sua kamalasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annaaa <3 miullaki on sinuu ikävä!! puoltoista kuukautta niin nähdään taas!! :**

   Poista
 2. Oon ite kanssa hakemassa Skotlantiin (tosin lukemaan politiikkaa ja opiskeluvaihtoehdoiksi mulla on valikoitunut Glasgow, Aberdeen, Stirling, Strathclyde ja Dundee).
  Onko toi sun yliopisto (etkös sä opiskellut University of West Scotland:issa hyvä? Tai siis kun se on aika monella ranking listalla aika siellä viimeisillä sijoilla...?) Oon vähän ruennut miettimään jos vaihtaisin joko Glasgowin (sinne on aika korkeat sisäänpääsyrajat ja muutenkin vaikea päästä) tai Dundeen (ei vaan jotenkin vaikuta sellaiselta yliopistolta johon haluaisin mennä) johonkin toiseen. Lähinnä mielessä on pyörinyt just toi UWS ja siellä joko journalismi tai politiikka :)
  Kiitti jos osaat / jaksat auttaa :)

  P.S Haastoin sut blogissani mukaan yhteen haasteeseen :) http://greatbritaininmyheart.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skotlannissa on tavallaan kahenlaisia yliopistoja. Perinteiset (edinburgh, glasgow etc.) jotka on usein tunnettuja ja vanhoja yliopistoja ja sit ns. moderneja yliopistoja, jotka on ehkä enemmän ammattikorkeidenlaisia ja vähän käytännönläheisempiä. UWS on aika uus yliopisto ja nuo ranking listat perustuu usein siihen miten paljon yliopistolla on research pohjaa ja muihin akateemisiin juttuihin. Tää mun kurssi on tosi hyvä ja opetus on tosi hyvää mutta oon kuullu myös muitten kurssien opiskelijoilta et ei kaikki kurssit täällä oo niin hyviä. Tosi vaikee sanoo oisko journalismin ja poliitiikan kurssit millasia. Luulen et ainaki politiikkaa kannattaa tähdätä noissa perinteisemmissä yliopistoissa opiskelee!

   Poista
 3. I love the pictures

  Jolahogg.blogspot.ie

  VastaaPoista
 4. Ah sulla on mielettömän inspiroiva blogi! :--) Tykkään hurjasti :3

  VastaaPoista
 5. wonderful photos:) especially 3:) please visit me in free time:)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  VastaaPoista