11. elokuuta 2014

These streets

Hey! En voi uskoa miten nopeesti kuukausi voi hurahtaa. Tuntuu, että vastahan mie tulin tänne ja perjantaina pitäis lähtee. Täh??! On tosi kummallista ajatella Joensuuta kun on niin tottunut jo tähän täällä elelyyn. Vaikka onkin ihanaa nähä perhettä ja kavereita nii let's face the truth. Enhän mie täällä ehtiny olla ku kärpäsen kakan verran.



IMG_4655

Viime viikonloppuna tein juurikin kaiken sen, mistä viime postauksessa puhuin. Imperial war museumin jälkeen olin hieman eksyksissä Etelä-Lontoossa, mutta vihdoin muutaman harhalenkin jälkeen löysin House of Vansin hämyisen tunnelisisäänkäynnin. Ja lemme tell ya oli ihan hiton siisti paikka! Lauantai sattui olemaan avajaispäivä, joten siellä jaettii ihan hulluna ilmasta kamaa. Vans lippiksii, kasseja, avaimenperiä, pinssejä.. mut se ei todellakaan ollut ees paikan hienon asia. Tosiaan kyseessä on hyvin erikoinen paikka. Lyhyesti sanottuna sisä skeittiparkki/keikkapaikka/taidenäyttely/workshop/kahvila/ravintola. Kuulostaa aika mahtavalta vai mitä? Pääsin siellä painamaan kangasväreillä oman House of vans-totekassin ja sain ilmasen manikyyrin. Mainitsinko, että House of Vans sijaitsee maanalaisissa tunneleissa Waterloo stationin alla.. Jep. I know. Suosittelen kaikille Lontoossa joskus käyville!



IMG_4657

House of Vansin jälkeen suuntasin hieman keskustampaan Covent Gardeniin turistirysän keskelle. Miun vaan oli pakko päästä käymään mun lemppari kasvisravintolassa Food for thoughtissa! Oli ihan mielenkiintonen kokemus käydä yksin ravintolassa syömässä. Oon tehnyt täällä ollessani paljon asioita yksin ja parasta on ollut huomata, että pärjään vieraassa maassa oikein mainiosti.

Sunnuntai aamu alkoi ihanasti rankkasateella, mutta eipä se minuu jarruttanut kun lähin Brick Lanelle sunday up marketille ja vingate putiikkeja kiertelemään. Löysin todennäköisesti hienoimman vaatekappaleen, mitä oon koskaan omistanut. Siitä lisää myöhemmin! Kannattaa kyylätä miun Instagrammia sinne varmaan päivittyy kuvaa nopeammin ;) Nappasin vielä kotimatkalla mukaan halvan mutta voi niin maukkaan bagelin 24/7 Beigel bakesta. Loppuillasta kävin kiertelemässä kirjakaupoissa ja löysin 4 punnalla yhen kaikkien aikojen lempparikirjoistani The perks of being a wallflower. (SUOSITTELEN) Istahdin sitten lemppariketjukahvilaan Pret A Mangeriin pretzelin ja kaakaon kanssa. Tiiättekö kahvilassa istuminen ja lempparikirjan lukeminen on vaan jotain aivan ihanaa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti